Home

Al meer dan 28 jaar uw IT specialist

 

Grc Nv is nu reeds meer dan 28 jaar ( van 1992 ) dé vakhandel bij uitstek inzake informatica, herstellingen , multimedia, diensten, telecom. In tegenstelling tot anderen, richten wij ons op zowel particulieren als zelfstandigen/bedrijven en scholen. Met onze verschillende partners verzekeren wij u een snelle en professionele oplossing voor u of uw bedrijf. Onze duizenden tevreden klanten zijn hiervan het bewijs. 
 
Bij Grc nv zijn we voorzien van een uitgebreid producten gamma bestaande uit onder andere: pc's en tablets, laptops en notebooks, printers en All-in one toestellen , kopieertoestellen ,smartphones, multimedia en alle nodige randapparatuur. U kan steeds de bekendste merken bij ons terugvinden, met een degelijke uitleg en service.
 
Niet enkel ons uitgebreid aanbod aan producten en diensten maakt dat we onszelf dé expert mogen noemen. Bij Grc nv staan onze deskundig, vriendelijke en ervaren medewerkers altijd paraat voor persoonlijke begeleiding en advies voor én na verkoop.
We zijn voorzien van een eigen hersteldienst voor alle merken en hebben hierbij ook een vlotte samenwerking met de grote merken. Dit alles bezorgt ons een uitstekende reputatie. Dankzij constante bijscholing van onze teams en een overkoepelende administratie, garanderen we een professionele en snelle oplossing op al uw vragen. 

Grc nv heeft verschillende certificaten van o.a. Microsoft , Acer , HP , Axis , Synology , Western Digital , Brother.

Tevens is Grc nv al jaren de specialist in gaming accessoires en toebehoren. Met merken als Razer , Msi , DXracer , Playseat , Steelseries , AKracing ,  Arozzi , Logitech Gaming ,... hebben wij een enorme keuze.

We zijn ook de NR1 voor toners of inkt dat u nodig hebt voor uw printer. Met de scherpste prijs en mega stock kunnen wij u steeds van dienst zijn.