Ubiquiti Networks UniFi Cloud Key, G2, with HDD

€ 229,00
Inclusief belasting
Aantal
Product beschikbaar om te bestellen

Met de Ubiquiti UniFi Cloud Key G2 Plus beheert u uw UniFi networking en video apparatuur centraal via de Cloud. Voor het opslaan van videobestanden bevat de Cloud Key een geheugen van 1TB HDD wat uitbreidbaar is tot 5 TB.

Eigenschappen Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus

check.gifBeheer uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt
check.gifUniFi Controller op afstand te benaderen via webbrowser
check.gifMet Bluetooth-zender voor installatie via UniFi app
check.gifGeïntegreerd display met statusinformatie
check.gifDraait deels lokaal en deels op cloud
check.gifWordt gevoed via PoE (802.3af) of USB-C
check.gifIngebouwde back-up batterij
check.gifMet 1 TB 2.5" HDD (uitbreidbaar tot 5 TB)
check.gifMicroSD-kaartslot voor lokale opslag
check.gif1 Gigabit Ethernetpoort

UniFi Cloud Controller voor networking en video

Beheer uw Ubiquiti UniFi networking en video apparatuur centraal via de Cloud met de Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus. Via UniFi Controller, de software die hierbij hoort, kunt u alle apparaten configureren, aansturen en monitoren. Zo behoudt u het overzicht van alle apparatuur binnen het netwerk en kunt u deze benaderen vanaf welke locatie dan ook. De UniFi Cloud Key Gen2 Plus dient te worden aangesloten op een switch met Power over Ethernet (802.3af).

Slimme functionaliteiten

Om de installatie zo gemakkelijk mogelijk te maken, bevat de Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus een ingebouwde Bluetooth-zender zodat u hem direct kunt koppelen met de UniFi app op uw smartphone. Via deze app kunt u het netwerk vervolgens in slechts een paar minuten configureren. Tevens bevat de Cloud Key Gen2 Plus een ingebouwde back-up batterij die het systeem veilig laat afsluiten bij stroomuitval. Ook opvallend is het geïntegreerde display dat belangrijke informatie over de netwerkstatus toont.

Opslagruimte

Voor de opslag van camerabeelden is de Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 Plus uitgerust met een 1 TB HDD. Wilt u de opslagruimte uitbreiden, maak dan gebruik van een 2,5 inch SATA HDD. De Cloud Key ondersteunt een opslagcapaciteit van maximaal 5 TB. Ook is er een microSD-kaartslot aanwezig (microSD-kaart niet inbegrepen) voor lokale opslag.

Inhoud verpakking

  • Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2
  • Handleiding

UCK-G2-PLUS

Specifieke referenties